Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Kyläyhdistys ja sen toiminta-sivulta löytyvät nykyisen kyläyhdistyksen hallituksen jäsenet, muutama sana toiminnasta ja menneiden vuosikokousten pöytäkirjat

Kyläyhdistyksen hallituksessa on vuonna 2017 kuusi jäsentä:

  • Elli Kaukiainen - puheenjohtaja
  • Anja Saijoki - varapuheenjohtaja
  • Tanja Virtanen - sihteeri
  • Satu Kaukiainen - rahastonhoitaja
  • Milja Eklund
  • Marja Kyrölä

Tuohittu sijaitsee  vain noin vartin ajomatkan päässä Salon keskustasta. Kyläyhdistyksen toiminta tähtää asukkaiden hyvinvoinnin ja virkeyden ylläpitämiseen. Toiminnalla rahoitetaan mm. tilojen kunnostusta sekä liikuntaharrastusten jatkamista ja kehittämistä yhä monipuolisemmaksi. Kaikki ovat tervetulleita toimintaan mukaan asuinpaikasta riippumatta.

 Tuohikoto on kyläläisten yhdessä omistama entinen kyläkoulu. Koulua on kunnostettu talkoilla useita kertoja ja tänä päivänä se on valoisa tila, jota voi vuokrata eri tarkoituksiin. Tiloissa voi järjestää juhlia, kursseja ja kokouksia. Vuokra juhliin on 100 €/tilaisuus, vuokraus edellyttää omatoimista tilojen siivousta. Kesällä 2015 sisätilat maalattiin ja ehostettiin, sekä katos pestiin ulkopuolelta, kevään 2016 aikana keittiö koki muodonmuutoksen 1950-luvulta 2010-luvulle. Nyt Tuohikodossa on toimiva keittiö asianmukaisine kylmätiloineen ja laitteineen.

 

Lyhyt katsaus kylän ja yhdistyksen historiaan

Kirjoitus kyläraitista ja paikoista sen varrella

 

Vuosikokousten pöytäkirjoja

Pöytäkirjat sisältävät pöytäkirjan, toimintasuunitelman ja -kertomuksen. Tiedostot avautuvat uuteen ikkunaan.

 

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010