Liikunta

Siirry liikuntakalenteriin ilmoittautumaan tunnille

Tunneillemme ovat kaikki tervetulleita! 

Tuohitussa on mahdollista harrastaa liikuntaa omassa kylässä. Kyläyhdistys on panostanut liikuntaan ja varusteita löytyy jumppapalloista fasciarulliin ja TRX-nauhoista kahvakuuliin. Tunnit vaihtelevat kehonhuollosta toiminnalliseen treeniin. Kynnys on matala tulla kokeilemaan uusia ja erilaisia tunteja - tervetuloa rohkeasti mukaan!

Liikuntatunteihimme on tullut muutoksia!

Uusi vetäjä on lyönyt ja maanantain jumppa alkaa 7.2. klo 18.30., vetäjänä toimii toimii Sandra. Jumppa kestää tunnin verran.

Jonna vetää jumppaa torstaisin klo 18.30. alkaen. Jumppa kestää tunnin verran.

Tervetuloa matalan kynnyksen jumppatunneille! Muista ilmoittautuminen, lisätietoja löytyy Liikunta-välilehdeltä.

Ulkona workout-keskus on vapaasti käytettävissä.

Tunneilla huomioidaan osallistujien mahdolliset rajoitteet eri liikkeiden suhteen, kaikki tunnit ovat matalan kynnyksen tunteja, tänne on helppoa ja hauskaa tulla.

Ilmoittautuminen!

Jumppatunneille on oma varaussysteeminsä kätevästi netin kautta (sivun oikea yläkulma). Jos jostain syystä tunti joudutaan perumaan, tällöin kaikille ilmoittautuneille tulee tästä automaattisesti tieto sähköpostiin. Varaukset tehdään klo 16 mennessä jumppapäivinä
(ma ja to). Sivuston oikeassa yläkulmassa on linkki Rekisteröidy - tätä kautta varausjärjestelmään syötetään omat tiedot ja myöhemmässä vaiheessa linkin Kirjaudu sisään kautta varataan tunti. Ma 3.2.2020 lähtien jumppatunteja ei pidetä, mikäli on alle 4 ilmoittautunutta!

Tunneille mukaan tarvitset hikipyyhkeen, juomapullon ja jumppamaton. Hinta 50€/10 krt tai 6€/krt.

Ulkona workout-keskus on vapaasti käytettävissä.