Liikunta

Siirry liikuntakalenteriin ilmoittautumaan tunnille

Tervetuloa matalan kynnyksen jumppatunneillemme! 

Tuohitussa on mahdollista harrastaa liikuntaa omassa kylässä. Kyläyhdistys on panostanut liikuntaan ja varusteita löytyy jumppapalloista fasciarulliin ja TRX-nauhoista kahvakuuliin. Tunnit vaihtelevat kehonhuollosta toiminnalliseen treeniin. Tunneilla huomioidaan osallistujien mahdolliset rajoitteet eri liikkeiden suhteen, kaikki tunnit ovat matalan kynnyksen tunteja, tänne on helppoa ja hauskaa tulla.

Kynnys on matala tulla kokeilemaan uusia ja erilaisia tunteja - tervetuloa rohkeasti mukaan!

 

Syksyn 2023 jumppakausi on pyörähtänyt käyntiin!

Jokaisella tunnilla tehdään oman kunnon ja tuntemusten mukaan rennolla otteella - tervetuloa rohkeasti mukaan kokeilemaan ja löytämään itsellesi sopivin vaihtoehto!

  • Torstaina Tiinan kanssa laidasta laitaan klo 17.30.-18.30., mm. kehonhuoltoa, TRX:ää ja kahvakuulaa - tunti varattavissa edeltävänä päivänä klo 21 mennessä

Tunti maksaa 5€/kerta. Huom! Ensimmäinen kerta on ilmainen - tervetuloa kokeilemaan!

Ota mukaan oma alusta, hikipyyhe, juomapullo ja iloinen mieli. Nähdään liikunnan merkeissä!

Jumppatunneille on oma varaussysteeminsä kätevästi netin kautta (sivun oikea yläkulma). Toivomme ilmoittautumista tunneille varaussysteemimme kautta, näin varmistuu, että tunti toteutuu. Sivuston oikeassa yläkulmassa on linkki Rekisteröidy - tätä kautta varausjärjestelmään syötetään omat tiedot ja myöhemmässä vaiheessa linkin Kirjaudu sisään kautta varataan tunti.

Ma 3.2.2020 lähtien jumppatunteja ei pidetä, mikäli on alle 4 ilmoittautunutta!

Ulkona workout-keskus on vapaasti käytettävissä.