Liikunta

Siirry liikuntakalenteriin ilmoittautumaan tunnille

Liikuntatunnit ovat siirtyneet kesätauolle. Ilmoittelemme myöhemmin syksyn aikatauluista - tervetuloa mukaan silloin! Tunneille ovat kaikki tervetulleita, nähdään syksyllä! Ulkona workout-keskus on vapaasti käytettävissä kesän aikana.

Tuohitussa on mahdollista harrastaa liikuntaa omassa kylässä. Kyläyhdistys on panostanut liikuntaan ja varusteita löytyy jumppapalloista fasciarulliin ja TRX-nauhoista kahvakuuliin. Tunnit vaihtelevat kehonhuollosta toiminnalliseen treeniin. Kynnys on matala tulla kokeilemaan uusia ja erilaisia tunteja - tervetuloa rohkeasti mukaan!

Ulkoa löytyy vapaasti käytettävissä oleva toiminnallisen treenin workout-keskus.

Maanantain tunnin vetäjänä toimii Toni klo 19.00. kestäen noin tunnin. Torstain tunnin vetää Johanna klo 19 - 20. Molemmat ohjaajat ovat kokeneita personal trainereita ja tunneilla huomioidaan mahdolliset rajoitteet. 

Ilmoittautuminen!

Jumppatunneille on oma varaussysteeminsä kätevästi netin kautta (sivun oikea yläkulma). Jos jostain syystä tunti joudutaan perumaan, tällöin kaikille ilmoittautuneille tulee tästä automaattisesti tieto sähköpostiin. Varaukset tehdään klo 16 mennessä jumppapäivinä
(ma ja to). Sivuston oikeassa yläkulmassa on linkki Rekisteröidy - tätä kautta varausjärjestelmään syötetään omat tiedot ja myöhemmässä vaiheessa linkin Kirjaudu sisään kautta varataan tunti. Ma 3.2.2020 lähtien jumppatunteja ei pidetä, mikäli on alle 4 ilmoittautunutta!

Tunneille mukaan tarvitset hikipyyhkeen, juomapullon ja jumppamaton. Hinta 50€/10 krt tai 6€/krt.