Kyläyhdistys ja Tuohikodon toiminta

Kyläyhdistys ja Tuohikodon toiminta-sivulta löytyvät nykyisen kyläyhdistyksen hallituksen jäsenet, tietoa Tuohikodossa tapahtuvasta toiminnasta sekä linkkejä, joissa kerrotaan toiminnasta.

Kyläyhdistyksen hallituksessa on vuonna 2023 neljä jäsentä:

  • Marja Kyrölä - puheenjohtaja
  • Arja Kemppainen - sihteeri 
  • Satu Kaukiainen - rahastonhoitaja
  • Tanja Virtanen 

Tuohittu sijaitsee  vain noin vartin ajomatkan päässä Salon keskustasta. Kyläyhdistyksen toiminta tähtää asukkaiden hyvinvoinnin ja virkeyden ylläpitämiseen. Toiminnalla rahoitetaan mm. tilojen kunnostusta sekä liikuntaharrastusten jatkamista ja kehittämistä yhä monipuolisemmaksi. Kaikki ovat tervetulleita toimintaan mukaan asuinpaikasta riippumatta.

Keväällä 2023 Tuohitussa on alkanut oma perhetreffit-tapahtuma. Se järjestetään nyt alkuun noin kerran kuussa. Tarkoituksena on, että alueen lapsiperheet saavat tilaisuuden tutustua toisiinsa. Aiheesta voi lukea lisää: 

Tuohitun kyläyhdistys on mukana Vuoden salolainen teko-finaalissa leikkipuistollaan! Finaalissa on mukana kymmenen ehdokasta ja aikaa äänestää omaa suosikkiaan on tämän kuun loppuun.


Keväällä 2022 otimme osaa Salon kaupungin osallistuvaan budjettiin ja meille myönnettiin 10 000€ pihan kunnostukseen. Tarkoituksenamme on tehdä leikkipaikkaa kylän lapsille. Talkoot odottavat tekijöitä kesän 2022 lopulla, tiedossa on puunkaatoa, aidan tekoa ja leikkipaikan laittoa. Aiheestä voi lukea lisää Salon alueen eri lehtien artikkeleista: