Tuohikoto ja tilojen vuokraus

Tuohikodon tilojen vuokrauksesta vastaa Kiinteistöosakeyhtiö Tuohitun kansakoulu. Halloween 2022

Tuohikoto on kyläläisten yhdessä omistama entinen kyläkoulu. Koulua on kunnostettu talkoilla useita kertoja. Kesällä 2015 sisätilat maalattiin ja ehostettiin, sekä katos pestiin ulkopuolelta, kevään 2016 aikana keittiö koki muodonmuutoksen 1950-luvulta 2010-luvulle. Nyt Tuohikodossa on toimiva keittiö asianmukaisine kylmätiloineen ja laitteineen. Pihalta löytyy pihakeinu, leikkikenttä lapsille ja aikuisille ulkoliikuntamahdollisuus.

Tiloja voi vuokrata sähköpostilla tuohikoto (a) tuohittu.fi mm. kursseja ja kokouksia varten, syntymäpäivä- ja sukujuhliin, lastenkutsuihin ja muistotilaisuuksiin.

Hinnat:

  • sali: osakkaat 80€/tapahtuma, ei-osakkaat 100€/tapahtuma, tilaan mahtuu n. 45 henkilöä
  • kokoushuone: osakkaat 20€/kokous, ei-osakkaat 40€/kokous, tilaan mahtuu n. 10 henkilöä
  • aula: osakkaat 40€/tapahtuma, ei-osakkaat 60€/tapahtuma
  • keittön käyttö astioineen ja laitteineen 80€/tapahtuma
  • loppusiivousmaksu 80€ tapahtuman jälkeen, jos ei tilojen vuokraaja siivoa tapahtuman jälkeen (vuokraus edellyttää omatoimista tilojen siivousta)

Kattaus salissa

Halloween 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joulupuuro salissa

 

Kattaus aulassa

 

 

 

 

 

 

 

Kokoushuone

Kiinteistö Oy Tuohitun Kansakoulu muuttaminen yleishyödylliseksi osakeyhtiöksi

26.6.2023 pidetyssä Kiinteistö OY:n Tuohitun Kansakoulun vuosikokouksessa päätettiin, että Kiinteistö Oy Tuohitun Kansakoulu muutetaan yleishyödylliseksi osakeyhtiöksi ja yhtiöjärjestystä muutetaan tarvittavin osin.

  • Kiinteistö Oy Tuohitun Kansakoulu olemassaolon tarkoitus ei ole voiton tuottaminen, vaan kylän keskiössä tapahtuvien yleishyödyllisten toimien/tapahtumien/koulutusten mahdollistaminen nyt ja tulevaisuudessa. Esimerkkinä mainittakoon Pro Agrian Omasta maasta-hanke (suunnattu lapsiperheille), perhetreffit, kyläyhdistyksen erilaiset tapahtumat, oman leikkipuiston kehittäminen (Tuohis) sekä liikunnan järjestäminen kyläläisille ympäri vuoden omassa kylätalossa.
  • Osinkoa ei jaeta.
  • Kiinteistö Oy Tuohitun Kansakoulun purkautuessa kertyneet varat jaetaan viimeisessä yhtiökokouksessa päätettevään yleishyödylliseen tarkoitukseen, esim. VPK:n nuorisotoimintaan tai muuhun vastaavaan toimintaan.
  • Lisäksi päätettiin sähköisen osakasrekisterin perustamisesta, jonka perusteella vastedes lähetämme kutsut yhtiökokouksiin.